Po treh tednih našega potovanja je na sredo prišel čas slovesa. Poslovili smo se od svojih družin. No niso čisto naše družine so pa družine, ki so nas prisrčno sprejele ter gostile med našim bivanjem čez lužo. Najlepša hvala vsem skupaj in vsakemu posebej. Hvala tudi vsem, ki ste pomagali pri organizaciji izletov in dogodkov, ki smo se jih z veseljem udeležili.

Ko smo se v sredo malo pred 17 uro v Buenos Airesu usedli na letalo smo mesto in državo zapuščali s toplino v naših srcih ter z mislijo da se še vrnemo.

Čakal nas je dobih 12.000 kilometrov dolg let do Frankurta, kjer smo imeli zelo malo časa za zamenjavo letala s katerim smo odšli proti Zagrebu. Vendar nam je uspelo, z velikim veseljem smo se usedli na še zadnjega izmed osmih letov v našem tri tedenskem potovanju. Takrat še nismo vedeli, da je naša prtljaga ostala v Frankurtu…

No sedaj je že vse to mimo, pritljaga je prispela dan za nami. Na srečo je bila ta nezgoda z prtljago ena redkih če ne celo edina stvar, ki se nam ni ravno izšla.

Vrnimo se nazaj na avtobus, ki nas je od Zagreba pripeljal nazaj na Laze, kjer so nam domači pripravili lep sprejem. Najlepša hvala!

 

Naše odprave pa ne bi bilo če ne bi bilo toliko sponzorjev, donatorjev in ostalih dobrih ljudi ki so nam priskočili na pomoč. Hvala tudi vam!

sponzorji_argentina

 

Nazadnje pa najlepša hvala Editi in Branetu, ki sta skupaj s prijatelji v Argentini poskrbela za celotno organizacijo potovanja.

1149669_10200405734497158_165010456_o

Brez njiju našega gostovanja v Argentini zagotovo ne bi bilo!

Mi, ki smo bili v Argentini smo uživali, upajmo da ste med branjem naših dogodivščin uživali tudi vi.
Še bolj pa boste lahko uživali enkrat v novembru ali decembru, ko bomo pripravili potopisno predavanje o vseh prigodah in nezgodah na naši poti.
Vas pravočasno obvestimo!

Leave a Reply